Reunion - Trópusi Európa

Fehér és fekete homokos tengerpartok, vanília ültetvények, dús trópusi őserdők, 2-3 ezer méter feletti csúcsok, meredek hegyoldalakat tarkító vízesések, aktívan működő vulkáni kráterek. Ez Franciország trópusi megyéje, mely izgalmas tájaival és különleges keverék kultúrájával örökre rabul ejti az ide látogatókat.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Reunion – Trópusi Európa

Egzotikus sziget Európai adottságokkal. A portugálok fedezték fel a 16. században, majd francia gyarmat lett. A világ minden tájáról érkeztek betelepülők az évszázadok során, létrehozva egy igazán színes keverék kultúrát és a saját, réunioni kreol nyelvet. Fehér és fekete homokos tengerpartok, vanília és cukornádültetvények, dús trópusi őserdők, 2-3 ezer méter feletti csúcsok, meredek hegyoldalakat tarkító vízesések, aktívan működő vulkáni kráterek váltják egymást. Ez Reunion szigete, mely Franciaország szinte ismeretlen trópusi megyéje, tehát jelelenleg is az Európai Unió része. Fedezzük fel együtt ezt a kevésbé ismert, de páratlan szépségű szigetet!

Időtartam
12 nap / 11 éj
Max. fő
8
Utazás
BP – Varsó – Reykjavík
Ajánlott életkor
8+
1100 EUR

Guatemala – Costa Rica körutazás

A maja civilizáció csúcsteljesítményei a mai Guatemalában rejtőznek, melyek közül Tikal és Yaxha ezúttal is a programunk része. Körutazásunkat Közép-Amerika trópusi kincsestárával egészítettük ki úgy, hogy az elveszettnek hitt Paradicsomra ismét rálelhessünk. Costa Rica ökológiai példát mutat a világnak, a turizmust a természet védelmének szolgálatába állította. Megértve, hogy a természet nem értünk szép, hanem nekünk IS, velünk együtt az. Tortugeroban az ilyenkor érkező teknősök szaporodását figyeljük meg, Dota köderdeiben szemébe nézünk a kvézálnak, delfinekkel játszunk vagy koati családokkal sétálunk Golfo Dulce trópusi fjordjánál.

Időtartam 12 nap / 11 éj
Max. fő 8
Utazás BP – Varsó – Reykjavík
Ajánlott életkor 8+
1100 EUR

Kuba – körutazás

Homokos tengerpartok, dús trópusi erdők, 2-3 ezer méter feletti csúcsok, meredek hegyoldalakat tarkító vízesések, aktívan működő vulkáni kráterek. Ez Reunion szigete, Franciaország szinte ismeretlen trópusi megyéje.

Időtartam 12 nap / 11 éj
Max. fő 8
Utazás BP – Varsó – Reykjavík
Ajánlott életkor 8+
1100 EUR